خانه > آشپزی > شیرینی و دسر > طرز تهیه کیک عسل

طرز تهیه کیک عسل

 

مواد لازم:

  •     آرد ۵۰۰ گرم
  •     بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
  •     شکر قهوه ای ۱ پیمانه
  •     جوش شیرین ۳ قاشق چای خوری
  •     ادویه شیرینی ۱ قاشق چای خوری
  •     کره ۲۵۰ گرم
  •     عسل یک و یک چهارم پیمانه
  •     شیر یک و یک چهارم پیمانه
  •     تخم مرغ  ۲ عدد
 کیک عسل

 

آماده کردن مواد برای تهیه کیک عسل:

۱- در کاسه کوچکی، تخم‌مرغ‌ها رو هم بزنید.
۲- طرز تهیه ادویه شیرینی رو در اینجا ببینید.

طرز تهیه:

۱٫ از قبل فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب کمربندی گرد ۲۵ سانتی‌متری رو چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.

۲٫ آرد، بیکینگ پودر، شکر، جوش شیرین و ادویه شیرینی رو در کاسه بزرگی بریزید. در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم، کره و عسل رو آب کنید. بعد شیر رو اضافه کنید و بذارید تا ترکیب کمی خنک بشه. اون رو به همراه تخم‌مرغ زده شده به ترکیب مواد خشک اضافه کنید.

۳٫ مواد رو هم بزنید تا خمیری یکدست داشته باشید. خمیر رو در قالب آماده شده بریزید و برای یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم در فر بپزید.

۴٫ در هنگام پخت، کیک پف می کنه، ولی موقع سرد شدن پف کیک می خوابه. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب دربیارید.

منبع : سایت برترین ها

قالب وردپرس

بهتر است بدانید :   طرز تهیه پاستا کلم بروکلی | هزارترفند

درباره ی مدیریت

عاشق برنامه نویسی اندرویدم ! همیشه دنبال دور زدن راه های گرون قیمتم ! سعی میکنم اگه کاری رو نمیتونم انجام بدم ، پیگیری کنم تا بفهمم داستان از چه قراره...

مطلب پیشنهادی

چیزکیک انبه و شکلات سفید

ماهنامه کیک و شیرینی – عارفه سادات ابن الرضا: اگر به دنبال یک دسر خاص …

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

می‌تونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ضد اسپم *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی