خانه > آشپزی > غذای ایرانی > دمپختک مرغ و گوجه فرنگی؛ سریع و خوشمزه | هزار ترفند

دمپختک مرغ و گوجه فرنگی؛ سریع و خوشمزه | هزار ترفند

وب سایت روزیاتو – فروغ بیداری: شما برای تهیه این غذا، علاوه بر گوجه فرنگی به فلفل دلمه ای و مرغ نیز نیاز خواهید داشت.

مواد لازم (۶ تا ۸ نفر)

  •     ۶ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  •     ۲ عدد پیاز قرمز کوچک
  •     ۱ عدد فلفل قرمز شیرین
  •     نصف پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
  •     ۲ قاشق چایخوری آویشن
  •     ۲ پیمانه برنج دانه بلند نیمه پخته
  •     ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در  ⅔ پیمانه آب

 دمپختک مرغ و گوجه فرنگی

طرز تهیه


۱٫ گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز،  پیاز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بریزید تا له شوند.

۲٫ در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید، پیاز، مرغ و پودر کاری را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهید.

۳٫  پس از ۸ تا ۱۰ دقیقه، آن ها را از تابه خارج کنید.

۴٫ حرارت را زیاد کرده و پوره گوجه فرنگی را درون آن بریزید و اجازه دهید تا جوشیده و غلیظ شود.

۵٫ بقیه روغن گیاهی را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بپزید. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آویشن را بیفزایید. یک ورقه آلومینیومی روی در تابه بکشید و سپس در را بگذارید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.

به نقل از سایت برترین ها

قالب وردپرس

بهتر است بدانید :   روش پخت چند غذای خوشمزه با عدس | هزار ترفند

درباره ی مدیریت

عاشق برنامه نویسی اندرویدم ! همیشه دنبال دور زدن راه های گرون قیمتم ! سعی میکنم اگه کاری رو نمیتونم انجام بدم ، پیگیری کنم تا بفهمم داستان از چه قراره...

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سه نوع غذای محلیِ ایرانی | هزار ترفند

ماهنامه سفره ایرانی: غذاهای محلی ایرانی بخشی از بار فرهنگی جامعه ایرانیان را بر دوش …

طرز تهیه «خورش کدو سبز» با گوشت و غوره | هزار ترفند

   مواد لازم:       روغن به میزان لازم     کدو سبز ۶ عدد     …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ضد اسپم *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی