خانه > آشپزی > غذای ملل > تاکو با فلفل هالوپینو؛ غذایی برای درمان آلرژی فصلی | هزارترفند

تاکو با فلفل هالوپینو؛ غذایی برای درمان آلرژی فصلی | هزارترفند

مجله سرآشپز – نگین نورخدایی: هالاپینو، یک نوع فلفل تند سبزرنگ مکزیکی است، ولی گاهی می گذارند تا قرمز رنگ شود. آب هالاپینو داروی آلرژی های فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.

مواد مورد نیاز

  • راسته گوساله: ۲۰۰ گرم
  • پیاز (مکعبی خردشده): ۱ عدد
  • سیر (خردشده): ۲ حبه
  • گوجه فرنگی (مکعبی خردشده): ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای سبز (خلالی خردشده): ۱ عدد
  • کاهو (برگ برگ یا خردشده): ۲ برگ
  • فلفل هالوپینو: (ریز خردشده): ۵ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • آرد: ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • آب: یک چهارم پیمانه
  • کره (به دمای محیط رسیده): ۵ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم

 

 تاکو با فلفل هالوپینو: غذایی برای درمان آلرژی فصلی

روش پخت

۱٫    گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

۲٫    برای تهیه نان ترتیلا: آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم الک کنید. بعد آب و کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود که حالت چسبندگی نداشته باشد. خمیر را درون ظرفی قرار دهید و روی آن را با دستمال آشپزخانه (یا حوله ای) بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به کمک مقداری آرد و وردنه به شکل دایره ای با قطر ۱۵ سانتی متر باز کنید. تابه ای را که با مقداری روغن مایع چرب شده، روی حرارت قرار دهید و دو طرف هر خمیر را درون آن سرخ کنید. نان های ترتیلا را از وسط روی یکدیگر قرار دهید و در سینی فر

بهتر است بدانید :   پیشرفته‌ترین سلاح‌های ارتش چین | هزارترفند

چیده و در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا خشک شود.

۳٫    برای تهیه سس سالسا؛ پیاز، سیر، گوجه فرنگی، فلفل هالوپینو و فلفل دلمه ای را همراه با نمک، فلفل و روغن زیتون درون ظرف نسوزی بریزید. سپس آن را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۲۰۰

درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

۴٫    تابه چدنی را روی حرارت بالا قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن بریزید. بعد گوشت را به آن افزوده و به مدت ۵ دقیقه گریل کنید.

۵٫    استیک آماده شده را در خلاف جهت خط های گوشت برش دهید.

۶٫    نان ترتیلا را درون ظرفی قرار دهید و روی آن کاهو، برش های استیک و سس سالسا را بریزید.

به نقل از سایت برترین ها

قالب وردپرس

درباره ی مدیریت

عاشق برنامه نویسی اندرویدم ! همیشه دنبال دور زدن راه های گرون قیمتم ! سعی میکنم اگه کاری رو نمیتونم انجام بدم ، پیگیری کنم تا بفهمم داستان از چه قراره...

مطلب پیشنهادی

فریتاتا؛ غذای ایتالیایی سرشار از امگا ۳ | هزارترفند

وب سایت نبض ما: فریتاتا یک غذای ایتالیایی است که می‌توانید آن را با هر …

امان از این بادمجان خوشمزه! | هزارترفند

برترین ها: بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین غذاها است که طرفداران بسیاری دارد. میرزاقاسمی یکی از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ضد اسپم *

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی